UVO Vervoer B.V. Taxi - Touringcar - Koerier Groningen Nederland
Deutsch - German English Nederlands - Dutch

Bergsmastraat 5

9982 EA Uithuizermeeden

Uithuizermeeden: 0595-412611

Winsum: 0595-441774

Uithuizermeeden:
0595-412611

Winsum:
0595-441774

Deutsch - German English Nederlands - Dutch
Regiotaxi

Regiotaxi

In opdracht van de Regioraad Noord-Groningen verzorgt UVO Vervoer in samenwerking met Personenvervoer van Dijk uit Delfzijl, Regiotaxi in Noord-Groningen.

Iedereen, van jong tot oud, kan op elk gewenst moment (zeven dagen per week, van 's ochtends 07.00 uur tot 's nachts 24.00 uur*) van Regiotaxi gebruik maken. Buiten deze tijden kan alleen gereserveerd worden als er sprake is van aansluiting op de eerste of laatste bus of trein, voor vervoer van deur naar halte of van halte naar deur. Zo bieden buslijnen 65, 165 en 140 en de treinen goede verbindingen tussen de grotere plaatsen. En als er geen bus of trein rijdt, dan kunt u met de Regiotaxi reizen. Regiotaxi Noord-Groningen is een aanvulling op het reguliere openbaar vervoer in de gemeenten Appingedam, Bedum, Delfzijl, De Marne, Eemsmond, Loppersum, Ten Boer en Winsum. De Regiotaxi is er voor iedereen! Binnen de regio zijn er twee verschillende manieren van reizen. U kunt van deur tot halte reizen of u kunt van deur tot deur reizen.

*voor Wmo-geïndiceerden geldt een ruimere regeling, zie hieronder.

Het vervoer vindt plaats met taxi's of minibussen en reizigers worden bij de deur opgehaald. Met Regiotaxi kan bovendien gemakkelijk overgestapt worden op bestaande buslijnen en treinen in de regio.

Reizigers kunnen Regiotaxi reserveren op 0900-0911 en geven zelf aan wanneer ze vervoerd willen worden. Ritten worden gecombineerd, zodat men samen met anderen reist. Hierdoor blijft het vervoer betaalbaar en wordt de bereikbaarheid van plaatsen in de omgeving vergroot. Ook voor Wmo-geïndiceerden en ouderen biedt Regiotaxi regionale vervoermogelijkheden. Voor reizigers met een
Wmo-indicatie is de Regiotaxi beschikbaar van 's ochtends 06.00 uur tot 's nachts 01.30 uur.

Meer informatie over de Regiotaxi vindt u op: www.regiotaxinoordgroningen.nl

Openbaar vervoer

In opdracht van het OV-bureau Groningen Drenthe verzorgen wij samen met Personenvervoer Van Dijk een deel van het openbaar vervoer in de regio Noord-Groningen, waaronder de LijnBelBus en de Buurtbus. Ook verzorgen wij het leerlingenvervoer.

LijnBelBus

De LijnBelBus biedt u extra reismogelijkheden op de belangrijkste buslijnen. De LijnBelBus rijdt in de stille uren wanneer de grote bus niet rijdt, ’s avonds en in het weekend. Voor het reizen met de LijnBelBus moet u minimaal één uur van te voren telefonisch reserveren bij de klantenservice. De LijnBelBus rijdt volgens een vaste route en een vaste dienstregeling. Meer informatie over de exacte vertrektijden vindt u op www.qbuzz.nl of bij uw halte. De LijnBelBus rijdt in Noord-Groningen op de lijnen 35, 45 en 61.

Voor reserveringen belt u met UVO/Van Dijk 0900 – 0911 (lokaal tarief)

Buurtbus

De Buurtbus is een kleinere bus die volgens een vaste route en dienstregeling rijdt. De Buurtbus is een vorm van openbaar vervoer en wordt gereden door een team van vrijwilligers. Bewoners kunnen gemakkelijk naar verschillende bestemmingen in de gemeenten reizen, zoals het winkelcentrum of een bezoek brengen aan familie of vrienden.
Scholieren kunnen met de Buurtbus overstappen op de streekbus of trein. Zo draagt de Buurtbus bij aan de leefbaarheid van de dorpen waar het reguliere streekvervoer niet komt.

Flexbus De Marne

Met de Flexbus (lijn 99) reist u gemakkelijk en goedkoop van uw dorp naar de voorzieningen in Leens, Ulrum, Warfhuizen, Zoutkamp en vice versa. In Leens kunt u ook overstappen op lijn 65 naar Groningen.

Dienstregeling en route

U kunt van maandag tot en met zaterdag gebruik maken van de Flexbus, lijn 99. Informatie over de dienstregeling vindt u op www.qbuzz.nl

Stichting Flexbus de Marne

De Flexbus rijdt dankzij de inzet van ruim 20 vrijwilligers uit de gemeente De Marne. Gezien hun enthousiasme kunt u rekenen op vriendelijke en behulpzame chauffeurs, die bovendien het gebied goed kennen.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website www.flexbusdemarne.nl

OV-bureau Groningen Drenthe

Het OV-bureau Groningen Drenthe is een samenwerkingsverband van de provincie Groningen, provincie Drenthe en de gemeente Groningen. Het OV-bureau ontwikkelt, beheert en organiseert het openbaar vervoer per bus in beide provincies. Hun uitgangspunt is om steden zo goed mogelijk bereikbaar te houden én te zorgen voor goede verbindingen vanuit het platteland. Meer informatie vindt u op www.ovbgd.nl.

Meepraten werkt

Wat kan er beter aan het openbaar vervoer per bus? Dat wil het OV-bureau Groningen Drenthe graag van u weten! Praat mee over het OV en wordt lid van het Digitaal Reizigerspanel. U ontvangt dan 3 à 4 keer per jaar een online enquête. Met uw inbreng kunnen we zorgen dat het openbaar vervoer nog beter aansluit op uw wensen. Meld u aan op www.praatmeeoverhetov.nl.

Handige informatie

Voor het plannen van uw reis van deur tot deur:
0900 – 9292 (€ 0,70 per minuut)
www.9292.nl

Voor informatie over de regio buslijnen, Buurtbus en de LijnBelBus
Klantenservice UVO/Van Dijk: 0900 – 0911 (lokaal tarief)
www.qbuzz.nl

Voor informatie over de streekbussen en Qliners van Qbuzz:
Klantenservice Qbuzz (geen reisinformatie): 0900 – 728 99 65 (lokaal tarief)

Update sollicitatieprocedure

Voor de verschillende vacatures hebben wij vele aanmeldingen mogen ontvangen. Wij hebben bij de vacatures aangegeven dat kandidaten waarmee wij graag willen kennismaken uiterlijk 20 december een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek zullen ontvangen. Echter, door de grote hoeveelheid aanmeldingen is gebleken dat dit helaas niet haalbaar is. Wij realiseren ons dat dit betekent dat het voor jou langer duurt dat je een reactie op je sollicitatie ontvangt. De komende weken gaan wij verder... Lees verder »»

Contact

Bergsmastraat 5
9982 EA Uithuizermeeden
T: 0595-412611
E: info@uvovervoer.nl

Nieuws

Alle nieuwsberichten en actualiteiten van UVO Vervoer B.V. kun u zien op onze nieuwspagina.

24-uurs

UVO Vervoer is een taxi- en touringcarservice die 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw dienst staat. Offerte aanvragen

© 2015 UVO Vervoer B.V.
Gemaakt door Hoogma Webdesign