UVO Vervoer B.V. Taxi - Touringcar - Kurier Groningen Niederlande
Deutsch - German English Nederlands - Dutch

Bergsmastraat 5

9982 EA Uithuizermeeden

Uithuizermeeden: +31595412611

Winsum: +31595441774

Uithuizermeeden:
+31595412611

Winsum:
+31595441774

Deutsch - German English Nederlands - Dutch

Medewerker urencontrole (20 - 24 uur per week)

Als Medewerker urenregistratie zorg je voor een juiste, volledige en tijdige verwerking van de urenverantwoording in de organisatie. Een baan, waarbij privé en werk goed op elkaar kunnen worden afgestemd: flexibele werktijden zijn mogelijk! Je kunt de te werken uren over meerdere dagen van de week verdelen en hiermee werken op de door jou gewenste tijdstippen, hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan het werken tijdens schooltijden.


Wat ga je doen?

Je werkt in een regionaal familiebedrijf met korte en informele lijnen, samenwerken en resultaatgerichtheid staan hoog in het vaandel. Jouw rol in het bedrijf is om er voor te zorgen dat er een correcte registratie plaatsvindt van alle gewerkte uren. Je checkt en interpreteert de registratie van diverse data. Mede door jouw nauwkeurige en oplettende oog vindt er uiteindelijk een correcte urenverantwoording plaats. Middels een grotendeels geautomatiseerd proces worden dagelijks de uren van onze medewerkers in een systeem verwerkt. Alvorens de maandelijkse overdracht plaatsvindt naar de salarisadministratie moet de data op diverse aspecten worden gecontroleerd en worden verwerkt. In deze functie verwachten wij een pro-actieve houding rondom het onderzoeken naar de correctheid van de geregistreerde data en indien nodig over het communiceren van verbeteringen hierin. Het actueel houden van kennis over CAO’s, wet-en regelgeving en richtlijnen maakt uiteraard ook onderdeel uit van jouw functie.


Wat breng je mee?

Nauwkeurigheid, resultaatgerichtheid en pro-activiteit. Je werkt zelfstandig en voelt je verantwoordelijk voor de maandelijkse deadline in jouw werkzaamheden.


Daarnaast is het volgende van toepassing op jou:

• zelfstandige en accurate manier van werken;

• beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

• je bent 20-24 uur per week beschikbaar;

• affiniteit met moderne software (o.a. excel);

• beschikt over MBO-werk en denkniveau


Wat kan je verwachten?

Een zelfstandige en verantwoordelijke baan in een informele maar professionele werkomgeving. Na een interne opleiding ga je aan de slag. Door je enerzijds de voor deze functie gevraagde taken en anderzijds de specifieke kenmerken van een vervoersbedrijf eigen te maken wordt je een betrouwbaar en enthousiast onderdeel van ons team.

Salariëring in overeenstemming met de functie en afhankelijk van opleiding en ervaring.


Ben je nieuwsgierig geworden? Graag ontvangen wij jouw sollicitatie vóór 6 juli 2022 a.s. Je kunt het sollicitatieformulier op onze website invullen en je CV mee sturen.

Klik hier om naar het sollicitatieformulier te gaan.

Nadat je jouw gegevens aan ons hebt gestuurd hebt, krijg je een bevestiging van ontvangst.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Contact

Bergsmastraat 5
9982 EA Uithuizermeeden
T: +31595412611
E: info@uvovervoer.nl

Nachrichten

Alle Nachrichten und Updates von UVO Vervoer B.V. finden Sie auf der News-Seite.

24 Stunden

UVO Vervoer ist ein Taxi und Reisebus-Service, die 24 Stunden am Tag, 7 Tage pro Woche zu Ihrer Verfügung steht. Angebot anfordern

© 2019 UVO Vervoer B.V.
Erstellt von Hoogma Webdesign