UVO Vervoer B.V. Taxi - Touringcar - Koerier Groningen Nederland
Deutsch - German English Nederlands - Dutch

Bergsmastraat 5

9982 EA Uithuizermeeden

Uithuizermeeden: 0595-412611

Winsum: 0595-441774

Uithuizermeeden:
0595-412611

Winsum:
0595-441774

Deutsch - German English Nederlands - Dutch
Wagenpark

Wagenpark

Wilt u met een groep of vereniging één of meerdere dagen weg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen touringcars leveren voor zowel kleine als grotere groepen. In combinatie met een taxi, mini en/of midibus kan iedere groepsgrootte worden bediend tegen een voordelig tarief.

Midi touringcars

Ook voor reizen met kleinere groepen naar verdere bestemmingen heeft UVO Vervoer BV uiteraard een oplossing. Met onze midi touringcars wordt u comfortabel naar de plaats van bestemming vervoerd.

18 persoons touringcar

21 persoons touringcar

De 18 persoons midibus is niet voorzien van bar, toilet of dvd-speler maar mag vanwege een perfect zitcomfort een luxe touringcar genoemd worden.

30 persoons touringcar

30 persoons touringcar

De 30 persoons midibus is voorzien van alle gemakken, waaronder airconditioning, radio, cd/dvd-speler, toilet, koelkast, luchtvering, dubbele beglazing, verstelbare rugleuningen en voetsteunen. Deze touringcar heeft voldoende bagageruimte waardoor hij voordelig kan worden ingezet voor bijvoorbeeld luchthavenvervoer. Indien gewenst kan er worden gezorgd voor verse koffie of thee en gekoelde drankjes.

Luxe touringcars

50-58 personen

50-58 persoons luxe touringcar

De grotere touringcars zijn uitgerust met airconditioning, radio, cd/dvd-speler, toilet, koelkast, luchtvering, dubbele beglazing, verstelbare rugleuningen en voetsteunen. Indien gewenst kan ervoor worden gezorgd dat u in de touringcar drankjes kunt bestellen.

Wmo-vervoer en hubtaxi - na opheffing avondklok

Met de opheffing van de avondklok per 28 april 2021 om 22.00 uur worden de vervoerstijden weer aangepast zoals deze waren ten tijde van vóór de avondklok. Het Wmo-vervoer en hubtaxi is beschikbaar van 06.00 uur tot 01.00 uur. De algemeen geldende preventiemaatregelen en protocollen zorgvervoer blijven voor alle reizigers van kracht, ongeacht of de reiziger wel of niet is gevaccineerd. Maatregelen voor reizigers in Wmo-vervoer en Hubtaxi: Wanneer iemand klachten heeft die mogelijk wijze... Lees verder »»

Contact

Bergsmastraat 5
9982 EA Uithuizermeeden
T: 0595-412611
E: info@uvovervoer.nl

Nieuws

Alle nieuwsberichten en actualiteiten van UVO Vervoer B.V. kun u zien op onze nieuwspagina.

24-uurs

UVO Vervoer is een taxi- en touringcarservice die 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw dienst staat. Offerte aanvragen

© 2019 UVO Vervoer B.V.
Gemaakt door Hoogma Webdesign