UVO Vervoer B.V. Taxi - Touringcar - Koerier Groningen Nederland
Deutsch - German English Nederlands - Dutch

Bergsmastraat 5

9982 EA Uithuizermeeden

Uithuizermeeden: 0595-412611

Winsum: 0595-441774

Uithuizermeeden:
0595-412611

Winsum:
0595-441774

Deutsch - German English Nederlands - Dutch
Wagenpark

Wagenpark

Wilt u met een groep of vereniging één of meerdere dagen weg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen touringcars leveren voor zowel kleine als grotere groepen. In combinatie met een taxi, mini en/of midibus kan iedere groepsgrootte worden bediend tegen een voordelig tarief.

Midi touringcars

Ook voor reizen met kleinere groepen naar verdere bestemmingen heeft UVO Vervoer BV uiteraard een oplossing. Met onze midi touringcars wordt u comfortabel naar de plaats van bestemming vervoerd.

21 persoons touringcar

21 persoons touringcar

De 21 persoons midibus is niet voorzien van bar, toilet of dvd-speler maar mag vanwege een perfect zitcomfort een luxe touringcar genoemd worden.

30 persoons touringcar

30 persoons touringcar

De 30 persoons midibus is voorzien van alle gemakken, waaronder airconditioning, radio, cd/dvd-speler, toilet, koelkast, luchtvering, dubbele beglazing, verstelbare rugleuningen en voetsteunen. Deze touringcar heeft voldoende bagageruimte waardoor hij voordelig kan worden ingezet voor bijvoorbeeld luchthavenvervoer. Indien gewenst kan er worden gezorgd voor verse koffie of thee en gekoelde drankjes.

Luxe touringcars

50-58 personen

50-58 persoons luxe touringcar

De grotere touringcars zijn uitgerust met airconditioning, radio, cd/dvd-speler, toilet, koelkast, luchtvering, dubbele beglazing, verstelbare rugleuningen en voetsteunen. Indien gewenst kan ervoor worden gezorgd dat u in de touringcar drankjes kunt bestellen.

Update sollicitatieprocedure

Voor de verschillende vacatures hebben wij vele aanmeldingen mogen ontvangen. Wij hebben bij de vacatures aangegeven dat kandidaten waarmee wij graag willen kennismaken uiterlijk 20 december een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek zullen ontvangen. Echter, door de grote hoeveelheid aanmeldingen is gebleken dat dit helaas niet haalbaar is. Wij realiseren ons dat dit betekent dat het voor jou langer duurt dat je een reactie op je sollicitatie ontvangt. De komende weken gaan wij verder... Lees verder »»

Contact

Bergsmastraat 5
9982 EA Uithuizermeeden
T: 0595-412611
E: info@uvovervoer.nl

Nieuws

Alle nieuwsberichten en actualiteiten van UVO Vervoer B.V. kun u zien op onze nieuwspagina.

24-uurs

UVO Vervoer is een taxi- en touringcarservice die 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw dienst staat. Offerte aanvragen

© 2015 UVO Vervoer B.V.
Gemaakt door Hoogma Webdesign