UVO Vervoer B.V. Taxi - Touringcar - Kurier Groningen Niederlande
Deutsch - German English Nederlands - Dutch

Bergsmastraat 5

9982 EA Uithuizermeeden

Uithuizermeeden: +31595412611

Winsum: +31595441774

Uithuizermeeden:
+31595412611

Winsum:
+31595441774

Deutsch - German English Nederlands - Dutch
Publiek Vervoer

Publiek Vervoer

In opdracht van de samenwerkingsorganisatie Publiek Vervoer Groningen Drenthe verzorgt UVO in de Noord-Groningse gemeenten Appingedam, Delfzijl, het Hogeland, voormalig gemeente Ten Boer* en Loppersum het WMO-vervoer, Hubtaxi en Leerlingenvervoer.

De gemeente Ten Boer is sinds 1 januari 2019 onderdeel van de gemeente Groningen. Het vervoer in dit gebied wordt uitgevoerd door UVO.

Het reserveren van WMO-ritten kan via 0800-0567 of het reserveringsformulier op onze website.

U kunt, bij aanvang van de rit, contant betalen bij de chauffeur. Reist u regelmatig met de Wmo-pas? Dan is het handig om gebruik te maken van automatische incasso. U kunt hiervoor een machtigingsformulier invullen en opsturen. Daarmee machtigt u UVO om de reiskosten maandelijks van uw rekening af te schrijven. Het machtigingsformulier kunt u hier downloaden, maar kunt ook telefonisch opvragen bij UVO Vervoer.

Bent u blij verrast? Vertel het ons! Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het -ondanks alle goede inzet- niet gaat zoals u had verwacht of afgesproken. Heeft u een compliment of klacht? Dan horen wij dit graag. Via deze link kunt u lezen wat de opties zijn om een compliment of klacht in te dienen.

Hubtaxi

Inwoners en bezoekers van Groningen en Drenthe kunnen, als er geen bus- of treinverbinding in de directe omgeving aanwezig is, gebruik maken van de hubtaxi. U wordt naar de dichtstbijzijnde hub gebracht, zodat u vanaf die plaats verder kunt reizen met het openbaar vervoer. Een hub is een vervoersknooppunt in Groningen en Drenthe waar verschillende vormen van vervoer samen komen. Hubs zijn bereikbaar: te voet, per fiets, auto, taxi, bus en/of trein. Voor meer informatie zie de website van Publiek Vervoer Groningen Drenthe. Het reserveren van Hubtaxi-ritten kan via 0800-0567 of het reserveringsformulier op onze website.

Buurtbus

De Buurtbus is een kleinere bus die volgens een vaste route en dienstregeling rijdt. De Buurtbus is een vorm van openbaar vervoer en wordt gereden door een team van vrijwilligers. Bewoners kunnen gemakkelijk naar verschillende bestemmingen in de gemeenten reizen, zoals het winkelcentrum of een bezoek brengen aan familie of vrienden.
Scholieren kunnen met de Buurtbus overstappen op de streekbus of trein. Zo draagt de Buurtbus bij aan de leefbaarheid van de dorpen waar het reguliere streekvervoer niet komt.

Contact

Bergsmastraat 5
9982 EA Uithuizermeeden
T: +31595412611
E: info@uvovervoer.nl

Nachrichten

Alle Nachrichten und Updates von UVO Vervoer B.V. finden Sie auf der News-Seite.

24 Stunden

UVO Vervoer ist ein Taxi und Reisebus-Service, die 24 Stunden am Tag, 7 Tage pro Woche zu Ihrer Verfügung steht. Angebot anfordern

© 2019 UVO Vervoer B.V.
Erstellt von Hoogma Webdesign