UVO Vervoer B.V. Taxi - Touringcar - Koerier Groningen Nederland
Deutsch - German English Nederlands - Dutch

Bergsmastraat 5

9982 EA Uithuizermeeden

Uithuizermeeden: 0595-412611

Winsum: 0595-441774

Uithuizermeeden:
0595-412611

Winsum:
0595-441774

Deutsch - German English Nederlands - Dutch

Het kan gebeuren dat je iets vergeet in de taxi of in de bus. Je wilt je verloren voorwerp dan natuurlijk graag terugvinden.


Alle voorwerpen welke worden gevonden, worden opgeslagen voor tenminste 3 maanden. Ben je een paspoort, rijbewijs of ander identiteitspapier verloren? Deze documenten zijn staatseigendommen en brengen we na 3 maanden bewaring naar de Gemeente Het Hogeland.


Heb je zelf iets gevonden in een voertuig van UVO? Laat het de chauffeur weten of geef het door aan ons (0595-412611/ stuur een mail ). Samen zorgen we er voor dat het voorwerp wordt geregistreerd.


UVO Vervoer werkt samen met iLost.com. Wanneer we een voorwerp hebben gevonden, registreren we deze in het systeem van iLost.com. iLost is dé zoekmachine voor gevonden voorwerpen. Kijk op deze pagina in de lijst of je voorwerp ertussen zit.


Mijn voorwerp staat er niet tussen..

Staat jouw verloren voorwerp er niet tussen dan is het helaas nog niet gepubliceerd op iLost en wellicht ook nog niet gevonden. Houd iLost de komende dagen goed in de gaten. Wij streven er naar direct de gevonden voorwerpen te publiceren wanneer ze zijn binnen gebracht.


Verstuur een iLost Alert

Staat jouw voorwerp na drie werkdagen nog niet op iLost? Verstuur een iLost Alert, hierbij:

- stuur je een alert aan verschillende organisaties.

- kun je jouw bericht delen op social media.

- maak je gemakkelijk een claimformulier voor uw verzekering.


via deze link kun je een iLost alert aanmaken.


Gevonden voorwerpen bij UVO Vervoer op iLost
Vacature planner-centralist Vacature planner-centralist

Vacature planner-centralist

We zijn op zoek naar een planner/centralist! Zoek je een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is? Heb je talent voor organiseren en vind je het leuk om in een hecht team te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Klik op de volgende functie om meer te weten te komen over wat de functie inhoudt, wat je mee brengt en wat je kunt verwachten als centralist: o Vacature planner/centralist... Lees verder »»

Contact

Bergsmastraat 5
9982 EA Uithuizermeeden
T: 0595-412611
E: info@uvovervoer.nl

Nieuws

Alle nieuwsberichten en actualiteiten van UVO Vervoer B.V. kun u zien op onze nieuwspagina.

24-uurs

UVO Vervoer is een taxi- en touringcarservice die 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw dienst staat. Offerte aanvragen

© 2019 UVO Vervoer B.V.
Gemaakt door Hoogma Webdesign