UVO Vervoer B.V. Taxi - Touringcar - Koerier Groningen Nederland
Deutsch - German English Nederlands - Dutch

Bergsmastraat 5

9982 EA Uithuizermeeden

Uithuizermeeden: 0595-412611

Winsum: 0595-441774

Uithuizermeeden:
0595-412611

Winsum:
0595-441774

Deutsch - German English Nederlands - Dutch

Actueel

Vacature planner-centralist

Vacature planner-centralist

26 september 2023

We zijn op zoek naar een planner/centralist!

Zoek je een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is? Heb je talent voor organiseren en vind je het leuk om in een hecht team te werken? Dan z... Lees verder »»

Uitnodiging jubileumdag UVO Vervoer

Uitnodiging jubileumdag UVO Vervoer

9 juni 2023

UVO Vervoer bestaat honderd jaar!

Al meer dan een eeuw lang mogen we als Gronings familiebedrijf mobiliteitsoplossingen in de regio verzorgen. Om dit te vieren openen we onze deuren aan de B... Lees verder »»

Vacatures chauffeur

Vacatures chauffeur

28 januari 2022
We zijn op zoek naar nieuwe chauffeurs! Je hoeft niet in het bezit te zijn van een chauffeurspas om te solliciteren. Graag bespreken wij met jou de mogelijkheden om de chauffeurspas, bijvoorbeeld do... Lees verder »»

Afschalen touringcaractiviteiten UVO

23 december 2021
De touringcarbranche is hard getroffen door de coronacrisis. Tussen maart en juli 2020 stonden alle touringcars stil. Vervolgens was er weinig vraag naar vervoer per touringcar. Hierdoor is UVO vervo... Lees verder »»

Reizen tijdens kerst 2022

Reizen tijdens kerst 2022

14 december 2021
Wij raden u aan uw WMO- en Hubtaxiritten voor de Kerstdagen zo spoedig mogelijk te reserveren in verband met de te verwachten drukte. Indien u wilt reizen op 24 (Kerstavond), 25 of 26 december, verz... Lees verder »»

Op zoek naar een leuke baan?

Op zoek naar een leuke baan?

8 oktober 2021
Meld je dan bij ons aan als geïnteresseerde voor de functie van Taxichauffeur! Om je aan te melden hoef je niet in het bezit te zijn van een chauffeurskaart taxi.

Wij zoeken zowel Chauffe... Lees verder »»

Orientatiebijeenkomst medewerking ritreservering

Orientatiebijeenkomst medewerking ritreservering

9 september 2021
Geïnteresseerd in werkzaamheden als medewerker ritreservering? Je bent van harte welkom op de oriëntatiebijeenkomst bij UVO op vrijdag 17 september a.s.! Uiteraard mag je ook, zonder de bijeenkomst ... Lees verder »»

Wmo-vervoer en hubtaxi - na opheffing avondklok

23 april 2021
Met de opheffing van de avondklok per 28 april 2021 om 22.00 uur worden de vervoerstijden weer aangepast zoals deze waren ten tijde van vóór de avondklok. Het Wmo-vervoer en hubtaxi is beschikbaar... Lees verder »»

Vacature medewerker ritreservering

Vacature medewerker ritreservering

5 maart 2021
Collega gezocht! Meer informatie en solliciteren? Klik hier of klik rechtsboven in de pagina op 'vacatures'.

... Lees verder »»

Leerlingenvervoer maandag 15 februari afgelast

Leerlingenvervoer maandag 15 februari afgelast

14 februari 2021
In verband met het door het KNMI afgegeven weeralarm code rood wordt er op maandag 15 februari geen Leerlingenvervoer uitgevoerd. Dinsdag 16 februari a.s. zal het Leerlingenvervoer weer uitgevoerd w... Lees verder »»

Verkrijgbaarheid Medische mondmaskers

Verkrijgbaarheid Medische mondmaskers

9 februari 2021
Per 8 februari 2021 is het voor reizigers uit risicogroepen verplicht om een medisch mondmasker te dragen tijdens het vervoer, zoals staat vermeldt in het vervoersprotocol zorgvervoer vanaf 18 jaar e... Lees verder »»

Leerlingenvervoer per dinsdag 9 februari weer uitgevoerd

Leerlingenvervoer per dinsdag 9 februari weer uitgevoerd

8 februari 2021
Op basis van de huidige weersvoorspellingen zal het Leerlingenvervoer per dinsdag 9 februari weer hervat worden. Wij vragen u rekening te houden met en begrip te hebben voor eventuele vertragingen ... Lees verder »»

Leerlingenvervoer maandag 8 februari afgelast

Leerlingenvervoer maandag 8 februari afgelast

7 februari 2021
Gezamenlijk met Publiek Vervoer, de opdrachtgever voor het Leerlingenvervoer, is besloten om maandag 8 februari geen Leerlingenvervoer uit te voeren. De weercode voor morgen is code oranje en het a... Lees verder »»

Richtlijnen WMO-vervoer m.i.v. 1 juli 2020

3 juli 2020
Met deze informatie geven wij een update van het Wmo vervoer zoals deze vanaf 1 juli van toepassing zijn voor alle pashouders. Het nieuwe protocol Zorgvervoer is conform het landelijk kader van het ... Lees verder »»

Richtlijnen WMO-vervoer m.i.v. 15 juni

Richtlijnen WMO-vervoer m.i.v. 15 juni

16 juni 2020
In de afgelopen periode zijn er door de versoepelingen van de preventiemaatregelen Corona regelmatig nieuwe richtlijnen voor het vervoer vastgesteld. Met deze informatie geven wij een update van het ... Lees verder »»

Mondkapjes in de taxi

Mondkapjes in de taxi

8 juni 2020
Vanaf maandag 8 juni is het verplicht om een mondkapje te dragen in de taxi. Dit geldt voor alle reizigers boven de 12 jaar. Ook de chauffeurs dragen een mondkapje. Let op: er zijn géén mondkapjes v... Lees verder »»

Uitstel leerlingenvervoer VSO

Uitstel leerlingenvervoer VSO

29 mei 2020
Het vervoer van leerlingen naar het VSO start niet op dinsdag 2 juni a.s. Voor meer informatie verwijzen we u door naar bijgevoegde brief, welke we van Publiek Vervoer hebben ontvangen.... Lees verder »»

Kleurplatenactie

Kleurplatenactie

8 mei 2020
We willen alle leerlingen bedanken voor de prachtige kleurplaten die we de afgelopen weken hebben mogen ontvangen. Omdat iedereen zo zijn best heeft gedaan ontvangen jullie binnenkort allemaal een pri... Lees verder »»

De scholen beginnen weer!

De scholen beginnen weer!

7 mei 2020
Aanstaande maandag gaat het leerlingenvervoer weer van start! Om het vervoer zo veilig mogelijk te laten verlopen, heeft het KNV een protocol voor het leerlingenvervoer opgesteld. Wij hanteren tijdens... Lees verder »»

Wijzigingen Wmo vervoer met ingang van zaterdag 28 maart 2020

27 maart 2020
De tijden van het Wmo vervoer wijzigen met ingang zaterdag 28 maart 2020. Gezien de huidige omstandigheden wordt er alleen gereden tussen 07.00 en 21.00 uur. Ook het reserveren van ritten is alleen o... Lees verder »»

leerlingenvervoer corona

leerlingenvervoer corona

15 maart 2020
Er is tot 6 april a.s. geen leerlingenvervoer naar aanleiding van de nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Indien uw werkzaamheden onderdeel zijn van een vitaal proces en de sc... Lees verder »»

Coronavirus

Coronavirus

13 maart 2020
Het coronavirus leidt tot veel vragen, ook over de gevolgen voor Nederland. Allerlei organisaties werken samen om besmettingen te voorkomen en de gevolgen van het nieuwe virus te beperken. Bijgevoegd ... Lees verder »»

EFRO Subsidie

EFRO Subsidie

28 februari 2020


De Europese Unie (EU) wil de economische verschillen tussen de Europese regio's verkleinen. Dat doet de EU met het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). Via dit fonds heeft UVO Ve... Lees verder »»

Reizen tijdens de feestdagen

Reizen tijdens de feestdagen

11 december 2019
In verband met de te verwachten drukte tijdens de feestdagen verzoeken wij u om uw reservering voor de WMO/Hubtaxi te plaatsen vóór 23 december a.s. Indien u boekt na 22 december, kunnen we geen gar... Lees verder »»

Update sollicitatieprocedure

20 juni 2020
Via diverse media (Facebook, lokale kranten) hebben wij in de afgelopen maanden laten weten dat wij op zoek zijn naar nieuwe collega's voor diverse functies binnen onze organisatie. Deze vacatures bl... Lees verder »»

Nieuwe collega's gezocht

Nieuwe collega's gezocht

4 december 2020
In verband met uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor de functie van:
o Planner/Centralist... Lees verder »»

Luxe alleskunner

Luxe alleskunner

3 februari 2017
Met trots presenteren wij onze nieuwe comfortabele acht persoons taxibus! Met deze taxibus, een Mercedez Benz, kunnen wij u bieden: o royale comfortabele stoelen o een uitgebr... Lees verder »»

UVO Vervoer b.v. steeds duurzamer

UVO Vervoer b.v. steeds duurzamer

9 december 2015
Vijf gloednieuwe comfortabele Groengas-voertuigen met EcoFuel-technologie Na eerdere investeringen in onder andere Euro 6- en Groengas-voertuigen, zet UVO Vervoer opnieuw een belangrijke stap ... Lees verder »»

UVO Vervoer B.V. servicegericht

UVO Vervoer B.V. servicegericht

30 september 2015
Een mooi compliment van één van onze opdrachtgevers aan onze servicegerichte chauffeurs! In het bijzonder aan Berend. Bron: Regionieuws 's Heerenloo Noord-Oost Nederland... Lees verder »»

Vacature planner-centralist Vacature planner-centralist

Vacature planner-centralist

We zijn op zoek naar een planner/centralist! Zoek je een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is? Heb je talent voor organiseren en vind je het leuk om in een hecht team te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Klik op de volgende functie om meer te weten te komen over wat de functie inhoudt, wat je mee brengt en wat je kunt verwachten als centralist: o Vacature planner/centralist... Lees verder »»

Contact

Bergsmastraat 5
9982 EA Uithuizermeeden
T: 0595-412611
E: info@uvovervoer.nl

Nieuws

Alle nieuwsberichten en actualiteiten van UVO Vervoer B.V. kun u zien op onze nieuwspagina.

24-uurs

UVO Vervoer is een taxi- en touringcarservice die 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw dienst staat. Offerte aanvragen

© 2019 UVO Vervoer B.V.
Gemaakt door Hoogma Webdesign