UVO Vervoer B.V. Taxi - Touringcar - Koerier Groningen Nederland
Deutsch - German English Nederlands - Dutch

Bergsmastraat 5

9982 EA Uithuizermeeden

Uithuizermeeden: 0595-412611

Winsum: 0595-441774

Uithuizermeeden:
0595-412611

Winsum:
0595-441774

Deutsch - German English Nederlands - Dutch
UVO Vervoer b.v. steeds duurzamer

UVO Vervoer b.v. steeds duurzamer

9 december 2015

Vijf gloednieuwe comfortabele Groengas-voertuigen met EcoFuel-technologie

Na eerdere investeringen in onder andere Euro 6- en Groengas-voertuigen, zet UVO Vervoer opnieuw een belangrijke stap richting duurzaam ondernemen. Vijf dieselauto’s worden vervangen door nieuwe milieuvriendelijke taxi’s die rijden op Groengas. De voertuigen zijn geleverd door Century Autogroep Groningen.

Schoon

UVO Vervoer heeft wederom gekozen voor de Volkswagen Caddy-combi. Deze is voorzien van EcoFuel-technologie waardoor er 99% minder roetdeeltjes en 20% minder CO2 wordt uitgestoten. Daarnaast is Groengas tot dusver de meest schone en duurzame brandstof voor mobiliteit. Het komt vrij bij vergisting van organisch afval zoals planten, mest en rioolslib.

Ruimte en comfort

Vanwege een hoge instap en de enorme bagageruimte zullen deze taxi’s voornamelijk worden ingezet voor Regiotaxi, Openbaar Vervoer en zittend ziekenvervoer. Door de brede schuifdeuren is de instap voor mensen met een lichamelijke beperking stukken comfortabeler. Vooral klanten die vanuit een rolstoel overstappen in de taxi, is dit een plezierige oplossing. Bovendien beschikt de Caddy over veel been- en bagageruimte en bestaat ‘de achterbank’ uit drie volwaardige zitplaatsen.

Century Autogroep Groningen.


Wilt u meer nieuwsberichten lezen? Ga naar de nieuwspagina.

UVO Vervoer B.V. servicegericht UVO Vervoer B.V. servicegericht

UVO Vervoer B.V. servicegericht

Een mooi compliment van één van onze opdrachtgevers aan onze servicegerichte chauffeurs! In het bijzonder aan Berend. Bron: Regionieuws 's Heerenloo Noord-Oost Nederland... Lees verder »»

Contact

Bergsmastraat 5
9982 EA Uithuizermeeden
T: 0595-412611
E: info@uvovervoer.nl

Nieuws

Alle nieuwsberichten en actualiteiten van UVO Vervoer B.V. kun u zien op onze nieuwspagina.

24-uurs

UVO Vervoer is een taxi- en touringcarservice die 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw dienst staat. Offerte aanvragen

© 2019 UVO Vervoer B.V.
Gemaakt door Hoogma Webdesign