UVO Vervoer B.V. Taxi - Touringcar - Koerier Groningen Nederland
Deutsch - German English Nederlands - Dutch

Bergsmastraat 5

9982 EA Uithuizermeeden

Uithuizermeeden: 0595-412611

Winsum: 0595-441774

Uithuizermeeden:
0595-412611

Winsum:
0595-441774

Deutsch - German English Nederlands - Dutch
Leerlingenvervoer

Leerlingenvervoer

Kinderen die in Nederland naar school gaan, leggen in de meeste gevallen de route naar school zelfstandig af, of worden door hun ouders gehaald en gebracht. Soms is dit door omstandigheden niet mogelijk. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Als aan bepaalde criteria wordt voldaan, kunnen ouders een beroep doen op de regeling leerlingenvervoer. Iedere gemeente heeft hiervoor een eigen beleid. Ouders kunnen een beroep doen op het leerlingenvervoer als de afstand tussen de dichtstbijzijnde toegankelijke school en huis meer bedraagt dan een bepaald aantal kilometers. Deze afstand wordt door de gemeente zelf bepaald. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw Gemeente.

UVO Vervoer B.V. heeft jarenlange ervaring met leerlingenvervoer in opdracht van diverse instanties, waaronder verschillende Gemeenten. Hierdoor beschikt UVO Vervoer B.V. over ruime ervaring en kennis van deze speciale groep klanten. Elke dag reizen honderden leerlingen met UVO Vervoer B.V. vanaf huis naar het opleidingsinstituut en weer terug.

Het keurmerk voor taxibedrijven (TX-keur) biedt meer zekerheid over de kwaliteit van vervoer en is dus ook van groot belang voor leerlingenvervoer.


Portaal leerlingenvervoer

Klik hier om naar de webpagina te gaan waar je in kunt loggen om ritten te wijzigen

Klik hier om naar de handleiding leerlingenvervoerportaal te gaan

Contact

Bergsmastraat 5
9982 EA Uithuizermeeden
T: 0595-412611
E: info@uvovervoer.nl

Nieuws

Alle nieuwsberichten en actualiteiten van UVO Vervoer B.V. kun u zien op onze nieuwspagina.

24-uurs

UVO Vervoer is een taxi- en touringcarservice die 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw dienst staat. Offerte aanvragen

© 2019 UVO Vervoer B.V.
Gemaakt door Hoogma Webdesign