UVO Vervoer B.V. Taxi - Touringcar - Koerier Groningen Nederland
Deutsch - German English Nederlands - Dutch

Bergsmastraat 5

9982 EA Uithuizermeeden

Uithuizermeeden: 0595-412611

Winsum: 0595-441774

Uithuizermeeden:
0595-412611

Winsum:
0595-441774

Deutsch - German English Nederlands - Dutch

Vacature Taxichauffeur - Personenvervoer

Als chauffeur Personenvervoer vervoer je reizigers van verschillende leeftijden, met en zonder beperkingen. Je bent inzetbaar voor alle chauffeurswerkzaamheden binnen ons bedrijf en daarom wordt je ook wel een allround chauffeur genoemd. Je hebt wisselende werktijden en kunt deze werkzaamheden in zowel een fulltime als parttime dienstverband uitvoeren.

Wat ga je doen?

Je start jouw werkzaamheden op wisselende tijden en dagen welke je 4 weken van te voren weet. De ene dag start je met het vervoer van een reiziger naar een ziekenhuis of een dagbestedingsinstelling. De andere dag start je met het naar school brengen van één of meerdere leerlingen. Dagelijks zie en spreek je verschillende mensen en kom je op veel verschillende bestemmingen. Jouw werktijden beginnen in de ochtend of in de (na)middag. Je werkt op zowel doordeweekse dagen als in de weekenden. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw voorkeur voor de te werken dagen af te stemmen op onze mogelijkheden.

Wat breng je mee?

Je bent een “mensen-mens”, helpt reizigers graag een handje mee bij het in-en uitstappen en merkt het of een reiziger wel of geen behoefte heeft aan een gesprek tijdens de reis.

Daarnaast is het volgende van toepassing op jou:

• Bent bereid om te starten vanaf één van de vestigingen (Farmsum, Winsum, Uithuizermeeden);

• in het bezit van rijbewijs B met minimaal 2 jaar rijervaring;

• beschikt over een Chauffeurskaart Taxi of bent bereid deze te halen;

• beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal;

• bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar.

Wat kan je verwachten?

Een zelfstandige en verantwoordelijke baan waarbij iedere werkdag weer anders verloopt. Als je nog niet in het bezit bent van een Chauffeurskaart bespreken wij graag met jou de mogelijkheden om deze te behalen en onze financiële bijdrage hierin. Je start jouw werkzaamheden vanaf één van onze werklocaties: Farmsum, Uithuizermeeden of Winsum

Wil jij ons team komen versterken?

Dan vragen wij je om een sollicitatieformulier op onze website in te vullen en je CV mee te sturen. Klik hier om naar het sollicitatieformulier te gaan. Na ontvangst van jouw gegevens, sturen wij je een ontvangstbevestiging.


Wij zien jouw reactie graag verschijnen!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Contact

Bergsmastraat 5
9982 EA Uithuizermeeden
T: 0595-412611
E: info@uvovervoer.nl

Nieuws

Alle nieuwsberichten en actualiteiten van UVO Vervoer B.V. kun u zien op onze nieuwspagina.

24-uurs

UVO Vervoer is een taxi- en touringcarservice die 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw dienst staat. Offerte aanvragen

© 2019 UVO Vervoer B.V.
Gemaakt door Hoogma Webdesign