UVO Vervoer B.V. Taxi - Touringcar - Koerier Groningen Nederland
Deutsch - German English Nederlands - Dutch

Bergsmastraat 5

9982 EA Uithuizermeeden

Uithuizermeeden: 0595-412611

Winsum: 0595-441774

Uithuizermeeden:
0595-412611

Winsum:
0595-441774

Deutsch - German English Nederlands - Dutch

Vacature planner/centralist

Planner

Als Planner zorg je er dagelijks voor dat alle geboekte ritten worden omgezet in een efficiënte uitvoering. Je maakt hierbij voortdurend keuzes en weet wijzigingen snel door te voeren. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, werkt zowel zelfstandig als in teamverband.


Wat ga je doen?

Je werkt op onze vervoerscentrale in een hecht team. Jouw rol in het team is om er voor te zorgen dat chauffeurs de juiste opdrachten krijgen zodat (veelal kwetsbare) doelgroepen zonder zorgen op hun bestemming komen. Je bent duidelijk in de opdrachten welke je geeft aan de chauffeurs en houdt de regie over de uitvoering. De omgeving waarin je komt te werken is informeel en soms wat hectisch maar daar voel je je goed bij. Om alles in goede banen te kunnen lijden gebruik je moderne software waarbij multitasking noodzakelijk is. Jouw werktijden beginnen in de ochtend of in de (na)middag. Je werkt op zowel doordeweekse dagen als in de weekenden volgens een rooster welke je 4 weken van te voren ontvangt.


Wat breng je mee?

Een goede motivatie, positieve instelling, een resultaatgerichte houding en een uitstekend probleemoplossend vermogen. Je weet je weg te vinden tussen ad-hoc-oplossingen en structuren. Je bent een teamplayer, werkt zelfstandig en hebt een goed contact met de andere collega’s op de vervoerscentrale. Samen zorgen jullie voor een goede teamprestatie.

Daarnaast is het volgende van toepassing op jou:

• Je kunt met eigen vervoer op onze vestiging in Uithuizermeeden komen;

• minimaal MBO+-werk- en denkniveau; ;

• gedegen geografische kennis van de provincie en stad Groningen;

• in bezit van Rijbewijs B en geldige (volledige) chauffeurskaart Taxi of bereid of deze te behalen;

• enige ervaring als Planner is een pré (bij voorkeur in het personenvervoer)


Wat kan je verwachten?

Een zelfstandige en verantwoordelijke baan waarbij iedere werkdag weer anders verloopt. Na een interne opleiding ga je aan de slag. Uitdagende werkzaamheden in een hecht team en in een lerende organisatie. Betaling volgens CAO Taxivervoer (loonschaal Centralist).


Wil jij ons team komen versterken?

Dan vragen wij je om een sollicitatieformulier op onze website in te vullen en je CV mee te sturen. Klik hier om naar het sollicitatieformulier te gaan. Na ontvangst van jouw gegevens, sturen wij je een ontvangstbevestiging.


Wij zien jouw reactie graag verschijnen!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Contact

Bergsmastraat 5
9982 EA Uithuizermeeden
T: 0595-412611
E: info@uvovervoer.nl

Nieuws

Alle nieuwsberichten en actualiteiten van UVO Vervoer B.V. kun u zien op onze nieuwspagina.

24-uurs

UVO Vervoer is een taxi- en touringcarservice die 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw dienst staat. Offerte aanvragen

© 2019 UVO Vervoer B.V.
Gemaakt door Hoogma Webdesign