UVO Vervoer B.V. Taxi - Touringcar - Koerier Groningen Nederland
Deutsch - German English Nederlands - Dutch

Bergsmastraat 5

9982 EA Uithuizermeeden

Uithuizermeeden: 0595-412611

Winsum: 0595-441774

Uithuizermeeden:
0595-412611

Winsum:
0595-441774

Deutsch - German English Nederlands - Dutch

Vacature medewerker ritreservering/telefonist

Medewerker Ritreservering

Als Medewerker Ritreservering ben je het eerste aanspreekpunt voor reizigers aan de telefoon. Bij jou kan de reiziger aangeven wanneer, van waar, waar naar en op welke wijze deze een reis wenst in te boeken. Een ideale (bij) baan om werk en privé te combineren, bijvoorbeeld naast gezin of studie. Je kunt zowel doordeweeks als in het in weekend werken op wisselende werktijden.


Wat ga je doen?

Je werkt op onze vervoerscentrale in een hecht team. Jouw rol in het team is om er voor te zorgen dat een reiziger vriendelijk te woord wordt gestaan: je luistert naar de reiziger, vraagt door indien nodig en verrast de reiziger door extra service te leveren. Mede door jouw nauwkeurige registratie van de reisgegevens kunnen planners en chauffeurs er voor zorgen dat onze reizigers naar tevredenheid worden vervoerd. Omdat je duidelijk en vlot communiceert kan de reiziger ook bij je terecht als er onduidelijkheid is over het vervoer. Jouw werktijden beginnen in de ochtend of in de (na)middag. Je werkt op zowel doordeweekse dagen als in de weekenden volgens een rooster welke je 4 weken van te voren ontvangt.


Wat breng je mee?

Klantvriendelijkheid, resultaatgerichtheid en oplossend vermogen. Je bent een teamplayer, je werkt zelfstandig en hebt niet alleen goed contact met de reiziger maar ook met je collega’s op de vervoerscentrale. Samen zorgen jullie voor een goede teamprestatie.


Daarnaast is het volgende van toepassing op jou:

• Je kunt met eigen vervoer op onze vestiging in Uithuizermeeden komen;

• beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal ;

• bent minimaal 2-3 diensten* per week beschikbaar.

• affiniteit met moderne software.

*duur van een dienst: tussen 5 en 8 uur.

Wat kan je verwachten?

Een zelfstandige en verantwoordelijke baan waarbij iedere werkdag weer anders verloopt. Na een interne opleiding ga je aan de slag. Door te leren van reizigers en collega’s wordt je een betrouwbaar en enthousiast onderdeel van ons team. Een veelzijdige baan waarin je bijdraagt aan de mobiliteit van (veelal kwetsbare) doelgroepen. Betaling volgens CAO Zorgvervoer en Taxi (loonschaal Telefonist).


Wil jij graag onze nieuwe collega worden? Dan vragen wij je om een sollicitatieformulier op onze website in te vullen en je CV mee te sturen. Klik hier om naar het sollicitatieformulier te gaan.

Nadat je jouw gegevens aan ons hebt gestuurd hebt, krijg je een bevestiging van ontvangst.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Contact

Bergsmastraat 5
9982 EA Uithuizermeeden
T: 0595-412611
E: info@uvovervoer.nl

Nieuws

Alle nieuwsberichten en actualiteiten van UVO Vervoer B.V. kun u zien op onze nieuwspagina.

24-uurs

UVO Vervoer is een taxi- en touringcarservice die 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw dienst staat. Offerte aanvragen

© 2019 UVO Vervoer B.V.
Gemaakt door Hoogma Webdesign